Ποιοι είμαστε Το Pallini Kennels ιδρύθηκε το 1975 από τον κτηνίατρο Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη.

Το Pallini Kennels – Athens Pet Resort είναι ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο και κέντρο φροντίδας ζώων συντροφιάς, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα. Στις εγκαταστάσεις του προσφέρεται πολυτελής διαμονή για σκύλους και γάτες, καλλωπισμός σκύλων επαγγελματικού επιπέδου, υπηρεσία ημερήσιας φροντίδας, μεγάλο πάρκο σκύλων, καθώς και επιλεγμένα είδη για σκύλους και γάτες.

Επίσης στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί το κέντρο εκπαίδευσης σκύλων Professional K9 καθως και η πρώτη κρατικά αναγνωρισμένη Σχολη Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Σκύλων PDTI.

pallini_about

Το Pallini Kennels ιδρύθηκε το 1975 από τον κτηνίατρο Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη και από τότε λειτουργεί ως ξενοδοχείο , και όχι μόνο , για σκύλους και γάτες.

Το 1994 ανακαινίστηκε ριζικά βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις του , και άρχισε να λειτουργεί πλέον υπό την προσωπική εποπτεία του Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη και της συζύγου του, Αλκμήνης.

Το 2006 την επιχείρηση ανέλαβε η νέα γενιά , Κάλλια Μιντσίδη και Θέο Κουτσόπουλος , οι οποίοι εισήγαγαν πολλές νέες υπηρεσίες , όπως εκπαίδευση σκύλων, υδροθεραπεία, καλλωπισμό, ένα κατάστημα με επιλεγμένα είδη για το κατοικίδιό σας , καθώς και παραλαβή και παράδοση των ζώων στην κατοικία τους.

Από το 2010 το Pallini Kennels – Athens Pet Resort λειτουργεί υπό την διαχείριση της Κάλλιας και της Μάνιας Μιντσίδη.

Η Κάλλια Μιντσίδη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΑ) στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College), και στη συνεχεια  Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πολιτική & Διοίκηση (ΜΑ) στο Πανεπιστήμιο του Warwick , UK. Μετά από μια περίοδο απόκτησης εμπειρίας σε άλλους οργανισμούς, η αγάπη της για τα ζώα και η θέλησή της για δημιουργική ανάπτυξη την ώθησαν να επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείριση.

Η Μάνια Μιντσίδη σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων (BSc) στο Αμερικάνικό Κολλέγιο Ελλάδας (Deree College)  και στη συνέχεια περιβαλλοντική διαχείριση (MSc) το πανεπιστήμιο του Durham, UK. Ασχολήθηκε για περίπου 10 χρόνια με την ανάπτυξη του Οικοτουρισμού και του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα,  και τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Το 2010, με δεδομένη την αγάπη της για τα ζώα κι ενθουσιασμένη με το  όραμα της ομάδας του  Pallini kennels – Athens Pet Resort, επέστρεψε στην οικογενειακή επιχείρηση αναλαμβάνοντας τη συν-διαχείρισή της.