Ποιοι είμαστε Το Pallini Kennels ιδρύθηκε το 1975 από τον κτηνίατρο Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη.

Το Pallini Kennels Athens Pet Resort είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο φροντίδας ζώων συντροφιάς, το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις του οποίου λειτουργεί το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης σκύλων στην Ελλάδα.

Προσφέρεται καλλωπισμός επαγγελματικού επιπέδου και ένα κατάστημα εξιδικευμένων δώρων για τα κατοικίδιά σας.

pallini_about

Το Pallini Kennels ιδρύθηκε το 1975 από τον κτηνίατρο Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη και από τότε λειτουργεί ως ξενοδοχείο , και όχι μόνο , για σκύλους και γάτες.

Το 1994 ανακαινίστικε ριζικά βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις του , και άρχισε να λειτουργεί πλέον υπό την προσωπική εποπτεία του Δρ. Εμμανουήλ Μιντσίδη και της συζύγου του, Αλκμήνης Δαουτοπούλου .

Το 2006 την επιχείρηση ανέλαβε η νέα γενιά , Κάλλια Μιντσίδη και Θέο Κουτσόπουλος , οι οποίοι εισήγαγαν πολλές νέες υπηρεσίες , όπως εκπαίδευση σκύλων, υδροθεραπεία, καλλωπισμός, ένα κατάστημα με ό,τι μπορεί να χρειάζεστε για το κατοικίδιό σας , καθώς και παραλαβή και παράδοση των ζώων στην κατοικία τους.

Η Κάλλια Μιντσίδη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας , συνεχίζοντας με μεταπτυχιακές σπουδές (MA) στην Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πολιτική & Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο του Warwick , Ηνωμένο Βασίλειο.Μετά από μια περίοδο απόκτησης εμπειρίας σε άλλους οργανισμούς, η αγάπη της για τα ζώα και η θέλησή της για δημιουργική ανάπτυξη την ώθησαν να επιστρέψει στην οικογενειακή επιχείριση.

Ο Θέο Κουτσόπουλος σπούδασε στις Η.Π.Α. όπου έλαβε το δίπλωμά του στην Επαγγελματική Εκπαίδευση Σκύλων. Έχει επίσης παρακολουθήσει πολυάριθμα εξειδικευμένα σεμινάρια στις Η.Π.Α., τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.Από το 1996 λειτουργεί την σχολή εκπαίδευσης σκύλων EXCLUSIVEK9, η οποία λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Επί σειρά 19 ετών εκπαιδεύει με μεγάλη επιτυχία τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, κάνοντας πράξη όλα όσα διδάχθηκε κατά την διάρκεια των σπουδών του και αναπτύσσοντας παράλληλα το δικό του προσωπικό στυλ.Το 2014 ιδρύει τη σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών σκύλων Professional Dog Trainers Institute, την πρώτη σχολή εκπαίδευσης εκπαιδευτών σκύλων με κρατική άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Η Μάνια Μιντσίδη σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων (BSc) στο Αμερικάνικό Κολλέγιο Ελλάδας (Deree College)  και στη συνέχεια περιβαλλοντική διαχείριση (MSc) το πανεπιστήμιο του Durham, UK. Ασχολήθηκε για περίπου 10 χρόνια με την ανάπτυξη του Οικοτουρισμού και του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα,  και τα συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Το 2010, με δεδομένη την αγάπη της για τα ζώα κι ενθουσιασμένη με το  όραμα της ομάδας του  Pallini kennels – Athens Pet Resort, επέστρεψε στην οικογενειακή επιχείρηση αναλαμβάνοντας τη συν-διαχείρισή της.