3 λόγοι για να μην αμελούμε το grooming του σκύλου μας!

Γιατί η ομορφιά και η καλή υγεία του σκύλου μας περνά από το χέρι μας.

Το Grooming αποτελεί για κάθε κατοικίδιο μία απαραίτητη διαδικασία στην οποία πρέπει να υποβάλλεται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ανάλογα με τη φυλή στην οποία ανήκει, προκειμένου να διατηρεί μία καλή υγεία και εμφάνιση. Κάθε φυλή έχει διαφορετικές ανάγκες περιποίησης, γι’ αυτό το λόγο κάθε κηδεμόνας πρέπει να μεριμνά για την σωστή περιποίηση του κατοικιδίου του από κάποιον ειδικό, ώστε να διενεργείται ταυτόχρονα και ο τυπικός έλεγχος της κατάστασης του σκύλου.

Έτσι πετυχαίνουμε για τα κατοικίδια μας 3 βασικά πράγματα:

  • Εξασφαλίζουμε την καλή υγεία τους.

Ο σκύλος χρειάζεται περιποίηση για να είναι υγιής: Από το  μπάνιο μέχρι το βούρτσισμα του τριχώματος, το κόψιμο των νυχιών έως το καθάρισμα των δοντιών και των αυτιών, όλα είναι εξίσου σημαντικά για να διασφαλίσουμε ότι το σκυλάκι μας είναι υγιές και καθαρό.

  • Είναι και αισθάνονται όμορφα.

Το καθαρό και περιποιημένο τρίχωμα κάνει τα σκυλάκια μας να αισθάνονται ακόμα πιο όμορφα.

  • Απολαμβάνουν περιποίηση και χάδια από εξειδικευμένους groomers

Τα περισσότερα σκυλιά απολαμβάνουν το μπάνιο και την περιποίηση, ειδικά όταν λαμβάνουν και την αντίστοιχη επιβράβευση

Στο Pallini Kennels όλα τα ζώα επωφελούνται από την τακτική περιποίηση, η οποία βοηθά στο να διατηρούν το δέρμα και τρίχωμά τους σε καλή κατάσταση και να έχουν ακόμα ομορφότερη εμφάνιση. Οι υπηρεσίες κομμωτηρίου παρέχονται σε ένα ειδικά για το σκοπό αυτό κατασκευασμένο κομμωτήριο από επαγγελματία με 20 χρόνια εμπειρίας. Είναι σίγουρο πως με τη φροντίδα και την εμπειρία της θα κάνει το μικρό σας φίλο πανέμορφο. Η πλήρης περιποίηση περιλαμβάνει: καθαρισμό δέρματος και τριχώματος, χτένισμα και βούρτσισμα, καθαρισμό αφτιών και ματιών, κόψιμο νυχιών, αφαίρεση υποστρώματος και νεκρού τριχώματος, στέγνωμα- φύσημα με θερμό αέρα. Επίσης παρέχεται κούρεμα με ψαλίδι ανάλογα με το πρότυπο της φυλής, στριπάρισμα για Terrier και Schnauzer. Ο σκύλος σας θα φύγει από το κομμωτήριο αρωματισμένος, αφράτος και χαρούμενος!

Προγραμματίστε το πιο απολαυστικό grooming για το σκυλάκι σας καλώντας στο 210 6038800!