Άλλες Υπηρεσίες Απαλή κλασική μουσική ακούγεται σε όλες τις εγκαταστάσεις, που έχει αποδειχθεί ότι χαλαρώνει τους σκύλους.

Για όλους εσάς που είστε πολυάσχολοι κατά τη διάρκεια της ημέρας και επιθυμείτε να εξασφαλίσετε για το σκύλο σας μια ευχάριστη μέρα γεμάτη δραστηριότητες, το Pallini Kennels Athens Pet Resort προσφέρει υπηρεσίες κέντρου απασχόλησης ημέρας.

Παραλαβή + Παράδοση

Για τη μεγαλύτερη ευκολία σας, είναι δυνατή η παραλαβή και παράδοση των ζώων στην κατοικία τους
με το ειδικά τροποποιημένο κλιματιζόμενο όχημα του ξενοδοχείου.
Η μεταφορά μπορεί να κανονιστεί για όλη τη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις
μας, από ένα απλό ραντεβού στο κομμωτήριο μέχρι μια παρατεταμένη διαμονή κατά
την διάρκεια των διακοπών.

Ημερήσια Φροντίδα

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: ελεύθερο παιχνίδι σε πάρκα σκύλων, περίπατο 30 λεπτών στην εξοχή με λουρί, καλλωπισμό, χρόνο ξεκούρασης, σνακ και πολλή αγάπη και φροντίδα.
Μπορείτε να επιλέξετε από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο κέντρο ημέρας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα για το σκύλο σας!
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η υπηρεσία αυτή δεν προσφέρεται κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς επίσης και από τις 10 Ιουλίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

Pet Boutique

Διαλέξτε για το σκύλο ή στην γάτα σας μοναδικά παιχνίδια, δώρα, κολάρα, κρεβάτια και πολλά άλλα.
Εδώ θα βρείτε τα φημισμένα κολάρα Sprenger που ψάχνατε τόσον καιρό!

Στίβος Εμποδίων

[Η χρονική διάρκεια και η συχνότητα των μαθημάτων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την επιμέρους περίπτωση]

Ένα πρόγραμμα ευκινησίας σε εξωτερικό χώρο μπορεί να μοιάζει με παιδική χαρά για σκύλους, αλλά η διέλευση από τα εμπόδια της αρένας απαιτεί έντονη εστίαση και ενεργητικότητα από το σκύλο και το χειριστή του. Σκύλοι με μεγάλη ενεργητικότητα και υψηλή ευφυΐα αγαπούν τις προκλήσεις. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται περισσότερο για διασκέδαση και άσκηση παρά για πιστοποιημένη εξέταση ικανοτήτων ευκινησίας.

Φωτογραφίες