Άλλες Υπηρεσίες Απαλή κλασική μουσική ακούγεται σε όλες τις εγκαταστάσεις, που έχει αποδειχθεί ότι χαλαρώνει τους σκύλους.

Για όλους εσάς που είστε πολυάσχολοι κατά τη διάρκεια της ημέρας και επιθυμείτε να εξασφαλίσετε για το σκύλο σας μια ευχάριστη μέρα γεμάτη δραστηριότητες, το Pallini Kennels Athens Pet Resort προσφέρει υπηρεσίες κέντρου απασχόλησης ημέρας.

Παραλαβή + Παράδοση

Για τη μεγαλύτερη ευκολία σας, είναι δυνατή η παραλαβή και παράδοση των ζώων στην κατοικία τους
με το ειδικά τροποποιημένο κλιματιζόμενο όχημα του ξενοδοχείου.
Η μεταφορά μπορεί να κανονιστεί για όλη τη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις
μας, από ένα απλό ραντεβού στο κομμωτήριο μέχρι μια παρατεταμένη διαμονή κατά
την διάρκεια των διακοπών.

Ημερήσια Φροντίδα

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: ελεύθερο παιχνίδι σε πάρκα σκύλων, περίπατο 30 λεπτών στην εξοχή με λουρί, καλλωπισμό, χρόνο ξεκούρασης, σνακ και πολλή αγάπη και φροντίδα.
Μπορείτε να επιλέξετε από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο κέντρο ημέρας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα για το σκύλο σας!
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η υπηρεσία αυτή δεν προσφέρεται κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς επίσης και από τις 10 Ιουλίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

Pet Boutique

Διαλέξτε για το σκύλο ή στην γάτα σας μοναδικά παιχνίδια, δώρα, κολάρα, κρεβάτια και πολλά άλλα.
Εδώ θα βρείτε τα φημισμένα κολάρα Sprenger που ψάχνατε τόσον καιρό!

Play Date

Παιχνίδι για δύο! Σε έκταση με φυσικό χλοοτάπητα και πάντα με αυστηρά κριτήρια, τα playdates αφορούν δύο σκύλους ανά φορά, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον ξενώνα μας, έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν ξέγνοιαστη ώρα παιχνιδιού, πάντα με επίβλεψη. Οι σκύλοι που μπορούν να παίξουν μαζί επιλέγονται μετά από συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Η υπηρεσία μπορεί να προσαρμοστεί και με δύο ή παραπάνω σκύλους της ίδιας οικογένειας.

Extra βόλτες

Εκτός από τις καθημερινές βόλτες του σκύλου σας στους χώρους του αυλισμού, μπορείτε να επιλέξετε για αυτόν extra βόλτες με το λουρί του μέσα στο χώρο του κτήματός μας. Οι extra βόλτες γίνονται με έναν σκύλο τη φορά!

Φωτογραφίες