Φιλοξενία σκύλου Απαλή κλασική μουσική ακούγεται σε όλες τις εγκαταστάσεις, που έχει αποδειχθεί ότι χαλαρώνει τους σκύλους.

Μέσα στην εξοχή και όμως τόσο εύκολα προσβάσιμο από την Αθήνα, το Pallini Kennels Athens Pet Resort σάς υποδέχεται με τους ειδυλλιακούς κήπους του και τις φιλικές για τα ζώα και τον άνθρωπο εγκαταστάσεις του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο σκύλος σας θα απολαύσει δύο ξεχωριστές περιόδους παιχνιδιού σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Μόνο σκύλοι που ζουν στην ίδια οικογένεια επιτρέπεται να παίζουν μαζί.

Cover Img Small Dog Pallinikennels

Διαμέρισμα Μικρού Σκύλου

[6 m2, εσωτερικός / εξωτερικός χώρος, κρεβάτι, κλιματισμός, μουσική]

Ο εσωτερικός χώρος του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ξεχωριστό με το δικό του κρεβάτι. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό ευρύχωρο κεραμοσκέπαστο εξωτερικό χώρο, όπου οι σκύλοι μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Οι γείτονες του σκύλου σας θα κυμαίνονται σε μέγεθος από ένα Chihuahua μέχρι το πολύ ένα Cocker Spaniel ή ένα Beagle.

Διαμέρισμα Μεγάλου Σκύλου

[8,5 m2, εσωτερικός / εξωτερικός χώρος, κρεβάτι, κλιματισμός, μουσική]

Ο εσωτερικός χώρος του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ξεχωριστό δωμάτιο με το δικό του κρεβάτι. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του ευρύχωρο κεραμοσκέπαστο εξωτερικό χώρο, όπου οι σκύλοι μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Οι γείτονες του σκύλου σας θα κυμαίνονται σε μέγεθος από ένα Springer Spaniel μέχρι ένα Great Dane.

Cover Img Big Dog Pallinikennels

Cover Img Family Dog Pallinikennels

Οικογενειακό Διαμέρισμα

[12 m2, εσωτερικός / εξωτερικός χώρος, 2 (μέχρι 4)κρεβάτια, κλιματισμός, μουσική]

Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή καλούς φίλους! Ο εσωτερικός χώρος του διαμερίσματος αποτελείται από ένα ξεχωριστό δωμάτιο με τα δικά του κρεβάτια. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει το δικό του ευρύχωρο κεραμοσκέπαστο εξωτερικό χώρο, όπου οι σκύλοι μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή με άλλες οικογένειες.

Διαμέρισμα Εξωτερικού Χώρου

[7 m2, σπιτάκι σκύλου , μουσική]

Ιδανικό για σκύλους που είναι συνηθισμένοι να ζουν στον κήπο ή σε μπαλκόνι. Αποτελείται από έναν ομοιόμορφο ευρύχωρο κεραμοσκέπαστο εξωτερικό χώρο όπου οι σκύλοι μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Περιλαμβάνει σπιτάκι κατάλληλο για το μέγεθος του σκύλου σας.

Cover Img Out Dog Pallinikennels

Cover Img Beauty Dog Pallinikennels

Ημερήσια Φροντίδα

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν: ελεύθερο παιχνίδι σε πάρκα σκύλων, περίπατο 30 λεπτών στην εξοχή με λουρί, καλλωπισμό, χρόνο ξεκούρασης, σνακ και πολλή αγάπη και φροντίδα.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο κέντρο ημέρας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα για το σκύλο σας!
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Σάββατο. Παρακαλούμε σημειώστε ότι η υπηρεσία αυτή δεν προσφέρεται κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς επίσης και από τις 10 Ιουλίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες