Τα οφέλη των Pet Play Dates του Pallini Kennels

Το παιχνίδι στη ζωή των σκύλων είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Ολοένα και περισσότερο, οι έρευνες δείχνουν ότι το παιχνίδι για τους σκύλους αποτελεί σοβαρή υπόθεση, καθώς τους προσφέρει πολλαπλά οφέλη και δεξιότητες που τα βοηθούν στην καλύτερη και πιο ομαλή συνύπαρξη τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τα υπόλοιπα κατοικίδια.

Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς στο Pallini Kennels εμπνευστηκαμε και καθιερώσαμε τα pet play dates, συντονισμένο και ελεγχόμενο παιχνίδι σε έκταση με φυσικό χλοοτάπητα και πάντα με αυστηρά κριτήρια. Οι σκύλοι που μπορούν να παίξουν μαζί επιλέγονται μετά από δοκιμή και αξιολόγηση συμβατότητας, ενώ η υπηρεσία μπορεί να προσαρμοστεί και με δύο ή παραπάνω σκύλους της ίδιας οικογένειας.

Αλήθεια, εσείς έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο επηρεάζει την καλή υγεία του δικού σας σκύλου ο συχνός προγραμματισμός συντονισμένων play dates στις εγκαταστάσεις του Pallini Kennels για ενίσχυση της επαφής με άλλα κατοικίδια;

Pet Play Date στους καταπράσινους κήπους του Pallini Kennels

Διαβάστε εδώ τα πλεονεκτήματα για τους τετράποδους φίλους σας:

  • Κοινωνικοποίηση του σκύλου

Η επαφή με άλλα κατοικίδια και η αλληλεπίδραση που συνεπάγεται ο κοινός χρόνος παιχνιδιού, συμβάλλει καταλυτικά στη διαμόρφωση χαρακτηριστικών κοινωνικότητας και εξωστρέφειας του σκύλου απέναντι σε άλλα σκυλάκια. Πράγματι, οι τετράποδοι φίλοι σας μαθαίνουν να συνυπάρχουν ενώ η έκθεσή τους σε νέες καταστάσεις και εμπειρίες αυξάνει την άνεσή τους, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και βοηθάει να ξεπεράσουν τους φόβους και το άγχος που πιθανώς να τους δημιουργείται στις καθημερινές δραστηριότητες.

  • Ενίσχυση της υπακοής και βελτίωση της επικοινωνίας με τον σκύλο σας

Ένα προγραμματισμένο play date είναι πάντα ελεγχόμενο υπό την επίβλεψη των έμπειρων εκπαιδευτών μας, ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα εκδήλωσης επιθετικής συμπεριφοράς ανάμεσα στα δύο κατοικίδια. Μάλιστα όταν το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει εντολές, τότε έχουμε μία καλή ευκαιρία να φρεσκάρουμε με έναν εξαιρετικά διασκεδαστικό τρόπο τις εντολές που έχει ήδη μάθει ο τετράποδος φίλος σας κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ενισχύοντας έτσι την επικοινωνία μας μαζί του!

  • Εκτόνωση της ενεργητικότητάς του

Κάθε σκύλος, μικρός ή μεγάλος, έχει ανάγκη από συστηματική άσκηση και εκτόνωση, η οποία μπορεί να εξασφαλιστεί απλώς…παίζοντας! Οι εκπαιδευτές μας λειτουργούν ως συντονιστες-εμψυχωτές του διαδραστικού παιχνιδιού που περιλαμβάνει μπαλες, κομπους, σχοινια και αλλα παιχνιδια. Η εκτόνωση αποτελεί μία από τις βασικές ανάγκες του σκύλου σε καθημερινή βάση, μία ανάγκη στην οποία φυσικά συμβάλλουν και οι μεγάλες, καθημερινές βόλτες!

  • Διατήρηση μίας συνολικά καλής σωματικής και ψυχικής υγείας

Το έντονο τρέξιμο και παιχνίδι είναι, συνολικά, απαραίτητο για μικρά και μεγάλα σκυλιά, ώστε να διατηρούνται δραστήρια, κοινωνικά, με υγιή ψυχική και σωματική κατάσταση. Ιδιαίτερα τα μεγαλόσωμα σκυλιά, έχουν ένα λόγο παραπάνω να χρειάζονται τη συστηματική άσκηση μέσα από το παιχνίδι, μιας και έτσι προστατεύονται από ποικίλες παθήσεις και προβλήματα υγείας. 

Μήπως τελικά το απλό παιχνίδι των κατοικιδίων σας είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο πιστεύατε; Προγραμματίστε με κάθε διαμονή του σκύλου σας αποκλειστικά στο Pallini Kennels, ένα play date στις καταπράσινες εγκαταστάσεις μας υπό την επίβλεψη της έμπειρης ομάδας μας, εξασφαλίζοντας όλα τα οφέλη του παιχνιδιού με τον πιο διασκεδαστικό και ασφαλή τρόπο για το κατοικίδιό σας! Και φυσικά με πολλές φωτογραφίες, που θα αποθανατίσουν τον τετράποδο φίλο σας στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές του!! 😊